Încep zile grele pentru Igor Dodon

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, susține că deja sunt voturile necesare pentru demiterea Guvernului Chicu, iar după data de 15 mai, când expiră starea de urgență legată de pandemia de COVID – 19, va începe „starea de urgență pentru Dodon”.

„La ora actuală avem nevoie de o resetare. E vorba de Guvern, Parlament. E nevoie de alegeri parlamentare anticipate și alegeri prezidențiale. Am înțeles că nu le ajunge un singur vot pentru a demite Guvernul Chicu. Cine va înainta moțiunea mai puțin contează. Cel mai grav e că toți nu vor alegeri parlamentare anticipate. Ei toți se gândesc la ratingul lor scăzut. Așteaptă să le crească ratingul, alții să-și înregistreze partidele”, a declarat Usatîi, în candrul unui briefing de presă susținut în această seară cu tema: „Demisia Guvernului Chicu, cum se pregătește Igor Dodon pentru Consiliul Suprem de Securitate”.

Acesta a mai spus că în această săptămână va fi găsit acel deputat și va începe procedura de demitere a Guvernului Chicu. „Pe 15 mai se termină starea de urgență, dar începe starea de urgență pentru Dodon”, a punctat Usatîi.

De menționat că partidele de opoziție discută în ultimele zile despre demiterea Guvernului Chicu și instalarea unui executiv anticriză.

Totuși, reprezentanții PAS spun că nu sunt dispuși să voteze un nou guvern alături de Partidul „ȘOR”, care are la ora actuală nouă parlamentari. Pe de altă parte, Igor Munteanu de la PPDA afirmă că „nu contează de ce culoare e pisica, important e să prindă șoareci”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.