Agenții de influență ai Rusiei s-au developat! Propaganda rusă lucrează la turații maxime

Șefi din așa numită presă independentă și șefi de la asociațiile jurnalistice (sic!) fac spume la gură pe rețelele de socializare și se declară fani ai președintelui Dodon, care, vezi Doamne, e un curajos și l-a ras pe Plahotniuc. Și asta în condițiile în care au apărut în spațiul public DOVEZI că Dodon și camarila lui primesc câte șapte-opt sute de mii de dolari din Federația Rusă pentru nevoi persoanale sau/și întreținerea partidului, adică PSRM. Și dovezi că ar fi plănuit federalizarea Republicii Moldova.

Adică exact acel PSRM care a coalizat cu partidele din gestiunea țopilor, filaților și ai altor oligarhi, pentru a face o majoritate parlamentară.

Mai mult, această coaliție a făcut-o șef de parlament pe Zina-Carabina, exact persoana care era gata să susțină o înăbușire sângeroasă a protestelor din 7 aprilie sau exact acea Zână care a participat prin scheme dovedite la furtul miliardului.

Acum șefii din presa independentă bocesc de mila curcanilor aruncați de partizanii lui Plahotniuc în curtea președintelui Dodon. Nici un fâs despre faptul că Dodon pune pe tava lui Kozak toată Republica Moldova. Nici măcar un fâs! Instrucțiunile de la Kremplin sunt îndeplinite întocmai.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.