IPN: Maia Sandu tot dă cu banul

Candidata Partidului Politic Șor pe circumscripția uninominală nr. 50, Tatiana Platon, cere intervenția Comisiei Electorale Centrale „pentru a curma cazurile de corupere a alegătorilor” în care ar fi implicați reprezentanții Blocului ACUM, transmite IPN.

Într-o declarație remisă presei de către formațiune este menționat faptul că, potrivit sesizării Tatianei Platon către CEC, mai mulți cetățeni reclamă faptul că la secția de votare din Frankfurt, Germania, li se propun bani în schimbul votului pentru Maia Sandu, candidată în circumscripția nr. 50, și pentru Blocul ACUM.

„Cetățenilor moldoveni care acceptă să beneficieze de remunerare financiară, li se cere, întâi de toate, să probeze prin fotografii pe telefonul mobil că au votat pentru Maia Sandu și Blocul electoral ACUM Platforma DA și PAS, după care li se transmit diverse sume de bani în euro”, subliniază candidata Partidului Șor.

Tatiana Platon cere intervenția CEC și a organelor de resort pe acest caz și „curmarea acțiunilor de corupere a alegătorilor, cu pedepsirea celor care se fac vinovați”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.