Sergiu Mocanu: Nata Albot, din nou, „freacă mentă” pentru bautorii de ceai

Am văzut o pledorie făcută în disperare de cauză a unei „Marii cu diferite pălării”, pe numele ei de fată mare, Nata Albot. Pledoria este, desigur, civilă și plină de of-uri pentru cauza luptei cu Mafia, dar și multe regrete că oamenii nu iese în staradă, la protest.

Maria asta pleca, acum cațiva ani de la JTV, pentru că acolo era, după cum zice ea, prea multă antimafie. Fiți atenți, ea pleca nu pentru că Mocanu a fost consilierul lui Voronin (cel mai tare alibi pentru escrocii de toate culorile), ci pentru că nu suporta „să i se altereze imaginea” de matroană civilă cu „mesaje politice partizane”.

Nastase este un primar legal în raport cu legislația Republicii Moldova, nu și legtim în raport cu bunul simț.

Imi doresc mai mult decât oricine altul să se sfârșească cât mai repede această confrunatre de berbeci între „Borea Oaie” și „Prostul Satului”.

Îmi doresc ca nimeni altul să se întâmple o minune și să se găseseacă niște judecători la Curtea Supremă care să readucă Statul astă în câmpul dreptului formal și să valideze mandatul dat de alegători lui Nastase.

În același timp, sper că după toată demența asta colectivă, să avem o perioadă propice pentru șansa de a scoate la apă limpede pe toți escrocii ăștia civili cu „filet de orice calibru” bun de înșurbat în orice „piuliță de calibrul lui Filat”.

Sergiu Mocanu

1 Comment

  1. Iata aici tot respectul pentru Mocanu, in sfarsit ceva la tema! Zaebit miru cu Bolocnaciu Luminat a ei! O ciubota peste bot merita Bolocnaciu!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.