Incredibil! Năstase se poate retrage în favoarea lui Codreanu

Scepticism în tabăra dreptei. Unii candidați se pot retrage din cursa electorală pentru a salva primăria Chișinău și pentru ca alegerile să fie câștigate de candidatul pro-european.

În cadrul emisiunii Sfatul Țării de la 10TV, Vlad Bolea, membrul Partidului Acțiune și Solidaritate, a declarat că PAS îl susține necondiționat pe Andrei Năstase, iar dacă acesta va fi surclasat în sondaje de un candidat de dreapta, Năstase are maturitatea de a se retrage.

“Acum PAS-ul la susținut necondiționat pe domnul Năstase. Noi n-am cerut nici o funcție, nu s-a discutat nimic absolut, deloc, zero. L-am susținut necondiționat total. Dacă sondajul arată că poporul municipiului Chișinău, alegătorii de dreapta îl vor pe Codreanu, eu vă asigur că Andrei Năstase are maturitatea politică să se retragă în favoarea candidatului unic”, a declarat Vlad Bolea.

Candidatul Partidului Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase și-a anunțat candidatura pentru alegerile municipale înainte ca Partidul Acțiune și Solidaritate și Partidul Liberal Democrat să-și anunțe susținerea.

Alegătorii din Chișinău au nevoie de candidați noi, de tineri. Sergiu Lîsenco este de părere că: “Codreanu are șanse, are experiență managerială de la București. A rezolvat dosarul minorităților. Are experiența instituțiilor europene”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.