Viitorul primar trebuie să aibă o echipă foarte bună în spate

Viitorul primar al Chișinăului trebuie să vină cu o echipă foarte bună pentru a face față tuturor problemelor capitalei. De unul singur, viitorul edil nu va reuși. Declarații în acest sens au fost făcute de reprezentanții PSRM și PLDM în cadrul emisiunii „În profunzime” de la postul de televiziune ProTV Chișinău, transmite IPN.

Deputatul socialist Vlad Batrîncea consideră că niciun primar general nu va rezolva de unul singur problemele capitalei. „Un primar general trebuie să vină cu o echipă puternică de juriști, acei care pot reprezenta această primărie în raport cu agenții economici, cu instanțele de judecată. Trebuie să vină cu o echipă care știe ce înseamnă construirea drumurilor, transportul public, domeniul social”, a declarat Vlad Batrîncea.

Deputatul liberal-democrat Vadim Pistrinciuc consideră că în fruntea Primăriei nu este neapărat să vină o persoană care are anumite pârghii sau legături cu conducerea centrală pentru a lupta cu nelegiuirile în Primărie. „Un primar bun care are o agendă foarte clară de a rupe legăturile funcționarilor din Primărie cu mediul nociv de afaceri, poate să facă schimbarea așteptată”, este de părere Vadim Pistrinciuc. Potrivit lui, cazurile problematice legate de funcționari neonești trebuie făcute publice pentru că astfel justiția nu va avea încotro și le va examina.

Alegerile locale noi din municipiul Chișinău vor avea loc pe 20 mai.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.