Prostia lui Andrei Năstase nu are margini. Vezi de ce

Ministrul Justiției Alexandru Tănase, care astăzi și-a anunțat demisia după ce în spațiul public a apărut o convorbire telefonică cu așa-zisul „raider nr. 1 din CSI”, Veaceslav Platon, ar putea fi candidatul perfect pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău și nu doar.

De această părere este analistul Victor Gurău, care spune că ar fi vorba de „o demisie de onoare tactică”.

„O demisie de onoare tactică foarte reușită, care-l transformă pe Alexandru Tănase într-un posibil cap de serie nr.1 pentru alegerile locale din municipiul Chișinău”, spune Gurău.

De asemenea, acesta crede că Alexandru Tănase va fi și „o locomotivă cu dublă tracțiune pentru electoratul unionist în alegerile parlamentarele din toamna anului 2018”.

„A făcut un pas decisiv în spate, pentru a reveni în forță foarte curând”, crede sursa citată.

Și fostul consilier municipal Oleg Cernei crede că Alexandru Tănase va candida pentru funcția de primar general și astfel se va răzbuna pe Andrei Năstase și postul de televiziune Jurnal TV, prin intermediul căruia s-a făcut această scurgere de informație.

„Săndel e foarte smecher… Se va răzbuna pe Năstase și va candida la Primăria Capitalei”, spune Cernei.

Amintim că Alexandru Tănase a anunțat astăzi că demisionează din funcția de ministru și se retrage din viața publică. ziarulnational.md

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.