Unde a plecat Anișoara Loghin?

Anisoara Loghin a prezentat astazi ultimul buletin de stiri la Pro TV Chisinau, scrie protv.md

„Doamnelor si domnilor, jurnalul se incheie aici. A fost, de atlfel, ultimul jurnal pe care am avut onoarea sa vi-l prezint. Va multumesc din suflet pentru fiecare clipa de atentie. Cu bune, cu rele, au fost cativa memorabili petrecuti aici, la stirile Pro TV, ani in care am crescut, am invatat, ani care m-au format ca personalitate. Va urez o seara frumoasa si sarbatori fericite. La revedere!”

Anisoara Loghin si-a inceput cariera la PRO TV in 2010, in calitate de reporter. Pe parcursul catorva ani, a fost reporter pe domeniile politic si economic.

In 2012, Anisoara Loghin a devenit prezentatoare de stiri, iar primele jurnale au fost cele de la ora 22.30, dupa care a inceput sa prezinte jurnalul de la ora 17:00.

Din toamna acestui an pana acum, a prezentat si stirile de la ora 13:30.

Anișoara Loghin nu a dezvăluit încotro o apucă și pe ce cărări, unii presupun că una dintre cauze ar fi schimbarea proprietarilor la postul de televiziune, care, potrivit ei, a format-o ca jurnalist. Dar o fi de vină chinezii, care vor să cumpere ProTV, Anișoara fiind fidelă doar actualilor proprietari? Cine știe.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.