Lista neagră a lui Constantin Cheianu

Prezentatorul de la Jurnal TV Jurnalistul Constantin Cheianu continuă să-și găsească dușmani printre cei care nu împărtășesc viziunile și opiniile patronilor săi. De data aceasta este vorba de ex-președintele României, Traian Băsescu, despre care Cheianu îl acuză de cârdășie cu PDM și liderul acestuia, Vlad Plahotniuc.

„Din ce am văzut azi la Prime, înțeleg că Băsescu a bătut palma cu Plahotniuc?…”, a scris Cheianu pe pagina sa de facebook.

Cheianu a fost deranjat de opiniile lui Băsescu. Fostul lider de la Cotroceni a criticat-o pe șefa PAS, Maia Sandu, dar și pe alți lideri ai opoziției de dreapta, că refuză o eventuală coaliție post-electorală cu PDM, ca să nu admită venirea la putere a socialiștilor.

„La voi am auzit următoarea trăsnaie: aveți politicieni care stau mai mult în stradă și spun „Nu, noi nu discutăm cu corupții”. Oameni buni, România a evoluat din 1990 până în 2007 când am intrat în UE și cu oameni corupți. Nu poţi să le stopezi spunând întâi să nu mai fie niciun corupt și pe urmă eu fac alianțe. Fac alianțe cu oricine este pro-vest prin program asumat, iar de corupție se ocupă procurorii și judecătorii”, a spus fostul președinte al României, Traian Băsescu.

Anterior, prezentatorul Jurnal TV a avut o serie de atacuri cu insulte și înjurături asupra ai multor colegi de breaslă, dar și a oamenilor de cultură din Moldova. Este vorba de analistul politic Anatol Țăranu, fostul coleg al lui Cheainu din cadrul postului de televiziune, jurnalistul Nicolae Negru, dar și scriitorul Nicolae Dabija. De fiecare dată, Cheianu îi ataca pentru faptul că își expun păreri critice la adresa liderului Platformei DA, Andrei Năstase.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.