Mișcarea lui Plahotniuc cu uninominalul a distrus proiectele ”Maia Sandu”, ”Andrei Năstase” dar și ”societatea civilă”

Plahotniuc nu a avut nevoie de uninominal sau de mixt ca să controleze următorul parlament. El a demonstrat în câteva rânduri că îi reușește să controleze un parlament ales curat pe liste de partid. Chiar reușește de minune dacă e să ne uităm la actualul parlament.

Unicul argument al ”protestanților Maia Sandu și Andrei Năstase” împotriva uninominalului și votului mixt e că astfel Plahotniuc vrea astfel să-și creeze o majoritate parlamentară. Nonsens dacă ținem cont de cele spuse mai sus. Caraghios chiar. Și trebuie să fii total ignorant ca să nu vezi ce se vede.

Și atunci care e sensul insistențelor lui Plahotniuc asupra schimbării sistemului de vot? Corect! Compromiterea totală a opoziției. Sau credeți că pe Dodon nu-l avantajează sistemul actual? Ba chiar îl face cu majoritate parlamentară din start.

Mai mult de atât: stimați ”opoziționeri”, când veți merge la alegeri pe liste de partid, oricât nu vă veți strădui, jumătate din listele voastre vor fi deja oamenii lui Plahotniuc.

Adios, opoziție de doi bani! /momentul.info/

 

2 Comments

  1. Asa-i in politica, trebuie sa gandessti strategic. Politica asta-i lupta, de aia si cel care e mai scolit, invinge, pentru aia si cred ca merita sa fie ales.

  2. Nastase in 2015 urla in PMAN ca vrea uninominal! Acum cind s-a propus uninominal, urla deja ca nu mai vrea! Si atentie, el in genere neaga faptul ca ar fi scandat ca vrea uninominal! Pai cit de mirsav e acest om!?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.