Șocant! Dorin Chirtoacă ar fi amenințat că se sinucide

Primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, urma să fie reţinut în ziua de vineri, 28 aprilie, motiv pentru care edilul l-ar fi sunat pe unchiul său, liderul PL, Mihai Ghimpu, şi i-ar fi spus că se va sinucide în caz că organele de drept îl vor reţine şi pe el, în contextul arestărilor lui Nistor Grozavu şi Iurie Chirinciuc.

Declaraţiile aparţin vicepreşedintelui Mişcării Populare Antimafie, Daniela Bodrug.

„Dorin Chirtoacă a fost îndreptăţit, după părerea lui, să-i ceară lui Mihai Ghimpu să-i rezolve această problemă de la Primărie, pentru că anume Mihai Ghimpu a fost cel care a inspirat hoţiile, care le-a coordonat, le-a încurajat şi care le-a supravegheat”, a afirmat Bodrug într-o conferinţă de presă la IPN. În situaţia reţinerillor din săptămîna trecută, atît din cadrul Primăriei Chişinău cît şi de la Ministerul Transporturilor, vicepreşedintele MPA consideră că Dorin Chirtoacă nu-şi va duce mandatul de primar pînă la capăt.

„Acest lucru nu se va întîmpla din motivul că va fi demis printr-un referendum. Dorin Chirtoacă este în căutarea căilor de retragere de la Primărie”, a adăugat Daniela Bodrug.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.