Mihai Ghimpu continuă să uimească! Vezi aici ce trăsnaie i-a venit în cap

Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, consideră că imaginile pe care le-a prezentat Centrul Național Anticorupției din cadrul anchetei ce îl vizează pe ministrul Transporturilor, Iurie Chirinciuc, ar fi trucate.
Mihai Ghimpu a declarat în cadrul emisiunii ”În profunzime„ de la PRO TV că imaginile nu prezintă dovezi că ministrul Transporturilor ar fi luat mită sau ar fi încercat să influențeze atribuirea unor contracte.

”Acest pachet care se vede în imagini nu are nici o treaba cu capul de acuzare și nici cu drumul de centură. Nu există dovezi că acolo erau bani. Poate acolo era o mămăliga sau un pește? Nu se vede ca ar fi bani”, a declarat Mihai Ghimpu în legătură cu imaginile CNA, în care Iurie Chirinciuc se vede primind de la cineva un pachet pe care l-a pus într-un sertar. Liderul PL a mai spus că a inițiat o anchetă proprie pentru a afla ”cine a pregătit o lovitură pentru Partidul Liberal”

Mihai Ghimpu a mai precizat că nu a vorbit cu liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, despre ultimele rețineri efectuate de CNA.

„Nu am vorbit cu Plahotniuc. Dar ce să vorbesc? Se desfășoara un spectacol cu rădăcini mai adânci. Noi o să avem coaliție și o să vedem acolo. Eu vreau să avem o justiție corectă și ca tot ceea ce s-a spus să fie probat, iar dacă se probează, Chirinciuc să răspundă”, a adăugat Mihai Ghimpu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.