Dodon o va sfârși ca Ianukovici

Fostul premier Ion Sturza face preziceri sumbre privind viitorul șeful statului Igor Dodon.

Sturza îi sugerează lui Dodon că ar putea să ajungă pe urmele fostului preşedinte al Ucrainei, Viktor Ianukovici, în cazul în care nu-și va schimba abordarea față de cetățenii acestei țări, scrie unimedia.info.

Sturza spune că supărarea moldovenilor ar putea fi atât de mare, întât „nici bodyguarzii de la GBC nu-l vor putea pe Dodon”.

„Moldoveni, încotro o luăm? Te uiți dintr-o parte la ce fac „politicienii” care guvernează astăzi Republica Moldova și te minunezi. Până unde poate ajunge cinismul lor?!
Moldovenii zilnic sunt „hrăniți” cu orice: aleg prezidentul, votează uninominal, scot imunități, schimbă „limba” și „istoria”. Din păcate, nimic și din ce s-ar putea pune pe „limbă”! FMI este gata să le scoată și limba, cu ajutorul guvernului.
Prezidentul Federației Ruse în Republica Moldova Igori Nicolaevici Dodon, după „nariadurile” de la Moscova, devine tot mai îngâmfat și tupeist. Un pitecantrop a ajuns să ne învețe cine suntem și ce limbă vorbim.
Tovărașul Dodon ar trebui să înțeleagă că implementarea agendei străine în propria țară este o trădare de stat. Ar fi bine să nu uite și că, pe lângă electoratul nostalgic al epocii „de aur”, există și altă lume. Liberă în gândire și circulație, dornică de un trai sigur și confortabil pentru sine și pentru copii.
Acești oameni nu doresc să comunice prin intermediul „difuzorului” din „centrul satului”, nici să citească „gazeta Pravda”. Ei sunt activi pe rețelele de socializare, nu au nevoie de „lideri” de opinie gen popa și primarul din sat. Ei vor medicină bună, transport public curat, judecători onești, flori pentru doamne și înghețată pentru copii.
Lăsați tărâmul istoric al „mongolilor”. Noi, dacă, eventual, nu știați, „de la Râm ne tragem”. Și nu vă mai osteniți, Igori Nicolaevici, să ne aduceți omuleții verzi la Chișinău. Altfel, o să o terminați precum Ianukovici, dacă încă veți reuși să fugiți. Nici bodigarzii de la GBC nu vă vor salva. Ei vor fi ocupați în altă parte. Doamne ferește, ducă-se pe pustii…”

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.