Dodon a căpiat? Vezi ce trăsnaie vrea să organizeze

Igor Dodon anunță că a avut loc, luni, o ședință de lucru în cadrul căreia a discutat despre organizarea și desfășurarea la Chișinău, sub patronajul președintelui Republicii Moldova, a conferinței științifice internaționale ‘Statalitatea Moldovei: continuitatea istorică și perspectiva dezvoltării’.

Potrivit unui comunicat postat pe site-ul președinției Republicii Moldova, în cadrul conferinței, care va avea loc în perioada 24-25 martie, vor fi discutate diverse subiecte precum: „Abordarea istorică a continuității statului moldovenesc, dezvoltarea socio-economică a Moldovei în diferite perioade istorice, teoria apariției statului și dreptului prin prisma țărilor reprezentate la eveniment ș.a.”.

Conform sursei citate, la eveniment, la care sunt invitați experți, reprezentanți ai lumii academice și universitare, ai societății civile, ai partidelor politice de la Chișinău și de peste hotare, au confirmat deja participarea „peste 100 de persoane din Republica Moldova și alte 11 state, printre care Italia, Franța, Germania, România, Ucraina, Federația Rusă”.

3 Comments

  1. Dodon poate organiza conferințe de acest gen sute și mii, oricum ele vor fi doar PSEUDOȘTIINȚIFICE și nu științifice, deoarece aberațiile lui țin doar de politică și nu sunt fondate! Sper că Filip va lua act de aceasta și îi va arăta locul lui și ce atribuții are acest „președinte”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.