Candu developează viitorul actualei guvernări

Președintele Parlamentului Andrian Candu a dat de înțeles că în Republica Moldova nu vor avea loc alegeri parlamentare anticipate, iar actualul Guvern și Parlament își vor duce mandatul până la capăt, adică până în anul 2018, când în Moldova urmează să se desfășoare alegerile parlamentare ordinare.

”Am încredere și în colegii din Guvern și în colegii din majoritatea parlamentară că în următorii doi ani cât mai avem până la următoarele alegeri parlamentare vom merge la fel de bine ca în anul 2016, ba chiar și mai bine”, a declarat Candu.

Președintele Parlamentului mai susține că actuala guvernare are stabilită o agendă clară a acțiunilor ce urmează a fi întreprinse până la parlamentarele din 2018. ”Deja am învățat mai multe, știm să lucrăm în această echipă și cel mai important, știm ce trebuie de făcut în următorii doi ani”, a declarat speakerul.

3 Comments

  1. Deja politicienii aceștia ai noștri mă scot din sărite! Eu dacă sincer îs zăib*** de atîtea alegeri repetate, alegeri bogate într-un stat sărac, de parcă nu s-ar putea de făcut ceva cu banii aceștia cheltuiți pe alegeir în dodii!

  2. Da cui trebuie anticipate, instabilitate și haos ? noi avem nevoie de liniște și stabilitate dacă vrem să creștem și să dezvoltăm țara asta !

  3. Anticipate vor doar cei din Platforma DA, insa am vazut noi rezultatul dorintelor ce le au ei… tot ei au vrut alegerea directa a presedintelui. In final l-au facut pe Dodon presedinte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.