Să povestească Maia Sandu, când era ministru, cum un singur agent economic câștiga toate licitațiile

”Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că au identificat soluții cu privire la problema alimentării copiilor în instituțiile de învățământ preșcolar din municipiul Chișinău.
Ha! Maia Sandu și Igor Grosu au fost 3 ani la cârma ministerului Educației și nu au mișcat un deget spre soluționarea problemei alimentației în școli și grădinițe. Și acuma ies cu declarații și soluții vizavi de acest subiect?”, notează bloggerul Dragoș Galbur pe Facebook

”Dacă nu erau mămicile din Grupul părinților solidari (Moldova) și actualul ministru al Sănătății Ruxanda Glavan, încă minimum vreo 10 ani nu se schimba nimic la capitolul alimentație în instituțiile de învățământ. Și sunt pe cât se poate de obiectiv acuma. Să povestească Maia Sandu, când era ministru, cum un singur agent economic câștiga toate licitațiile și livra crenvurști de 2 bani pentru copiii din grădinițe”, mai scrie Galbur.

6 Comments

  1. Aha, vezi sa nu-ti povesteasca. S-o mai scapa cu vorba ca foarte bine se impaca cu Dodon pe cand activau ambii la ministerul economiei. E crescuta de Voronin si asta. Doar ca presa i-a creat o prefata curatata de secere si ciocan!

  2. Gata, ați plesnit-o dureros pe fetița asta cu așa întrebare, eu tare vreau să o întreb unde era atunci și de ce nu a acționat ca să rezolve problema, acum încă odată îmi dau seama că nu are treabă de nimic muierea asta

  3. Si nu tot acest agent economic a ramas pana in ziua de azi si expedia produse alterate la aceste gradiniti si scoli? Milioane de lei si-au facut acesti agenti economici.

  4. De acord, ea acum propune fel de fel de solutii, iar cat a avut posibilitatea s-a supus acestui sistem si nu a schimbat nimic, absolut nimic desi a avut posibilitatea. De ce sa o cred ca de acum incolo o sa schimbe daca o sa aiba posilibtateA?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.