Portavocea Țopilor s-a făcut iarăși de cacao. JTM, devine lider la cinism

Jurnaliștii de la JTM iarăși au luat-o hăisa și au făcut glumițe de prost gust pe tema unei tragedii umane.

După ce au făcut mișto de pompierul moldovean căzut la datorie, iată că ”iumariștii” lui Țopa s-au pus pe glume pe seama tragediei aviatice de pe urma căreia și-au pierdut viața mai mulți oameni. E vorba de prăbușirea avionului rusesc TU-154, transmite momentul.info.

Iată ce a scris pe facebook referitor la glumițele soldaților mediatici ai lui Țopa, jurnalista Maria Levcenco: „Băieții de la Jurnal se pare că nu învață din greșeli. Unul din moderatorii emisiunii „Popcorn show” a propus să pui la ureche o scoică de mare pentru a auzi repertoriul ansamblului Alexandrov. Prin acest act de blasfemie, ei eu compromis întreaga echipă”.

Amintim că anterior, realizatorii emisiunii „Ora de ras”, Constantin Cheainu și Anatol Durbală, au fost acuzați de faptul că își fac rating pe tragedia oamenilor în cazul pompierului decedat în incendiul care a avut loc în noiembrie, în sectorul Ciocana. Atunci, realizatorii emsiunii au compus un cântec în care, pe seama decesului pompierului se critica guvernarea și oponenții politici a lui Victor și Viorel Țopa.

5 Comments

  1. Asta deja e recidiv, prima oara cand s-au ras de tragedia de la Ciocana, unde a murit un pompier, poate ii mai puteam intelege, ca si-au cerut scuze, dar acum din nou, asta deja nu se mai poate de iertat si tolerat.

  2. Cu ceva timp in urma Jurnal TV era poate televiziunea nr. 1 din Moldova. Dar in prezent a ajuns o televiziunea care provoaca greata!

  3. Deja nu mai inteleg sensul existentei CCA-ului, la ce bun acei oameni mai primesc salarii din contributiile noastre, daca isi bat joc intr-un mod atat de josnic de cei decedati?

  4. Nu înțeleg unde se uită CCA, de ce nu previne aceste abuzuri din partea Jurnal TV, dacă nu se vor lua măsuri asemenea cazuri se vor repeta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.