A fost suspendată activitatea Centrului de plasament ”Vatra”

Dorin Chirtoacă a decis suspendarea activității Centrului de zi și de plasament temporar pentru copii ”Vatra”. Copii urmează a fi plasați într-un alt serviciu disponibil.

Primarul Chișinăului Dorin Chirtoacă a dispus suspendarea activității Centrului de zi și de plasament temporar pentru copii ”Vatra”. ”Având drept scop protecția copiilor aflați în situații de risc, luând în considerație lipsa mijloacelor financiare necesare pentru efectuarea lucrărilor de reparați… se suspendă activitatea Centrului de zi și de plasament temporar pentru copii ”Vatra” din data de 23.12.2016”, se arată în document.

Potrivit autorităților, decizia a fost motivată de lipsa mijloacelor financiare necesare pentru efectuarea lucrărilor de reparație în cadrul Centrului. Direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului urmează să asigure plasamentul copiilor, care au beneficiat de îngrijire în instituția dată, într-un alt serviciu disponibil.

Totodată, Direcția urmează să asigure paza imobilului și păstrării bunurilor pe parcursul perioadei de suspendare a activității Centrului.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.