Dodon și Plahotniuc salută rezultatul obținut de PSD la alegerile din România

Președintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, salută scorul obținut de Partidul Social Democrat la alegerile parlamentare de duminică, 11 decembrie, din România.

Într-un mesaj, postat pe o rețea de socializare, Igor Dodon, a declarat că salută victoria PSD, exprimându-și speranța că liderii acestei formațiuni vor echilibra retorica Bucureștiului în raport cu Republica Moldova, scrie radiochisinau.md.

Totodată Igor Dodon speră că ”…noul Guvern al României va demonstra mai mult respect față de independenta și suveranitatea” Republicii Moldova, iar mișcările unioniste ”vor fi tratate ca niște entități marginale și radicale, rătăcite în apele democrației”, se mai spune în mesaj.

Și vicepreședintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, a felicitat printr-un mesaj postat pe o rețea de socializare, PSD, pentru rezultatele obținute la alegerile din România.
Vlad Plahotniuc a afirmat că se bucură pentru victoria prietenilor și partenerilor din România. „Rezultatul bun al PSD constituie o dovadă că cetățenii apreciază ideile și reformele social-democrate. Îi doresc României să aibă parte de echilibru și stabilitate politică, pentru a asigura în continuare un progres economic și social”, a menționat Plahotniuc în mesajul său.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.