Dodon: Șalaru este o vuvuzelă a unionismului

Igor Dodon a fost scos din minți de anunțul făcut de ministrul apărării, Anatol Șalaru, potrivit căruia portretele oficialilor – președinte, ministru, șef al MSM, etc. – vor fi înlocuite cu portretele înaintașilor, domnitorilor, eroilor naționali sau figurilor marcante ale culturii românești, transmite infoprut.ro.

Eu personal sunt de acord ca în toate cabinetele oficialilor din Moldova să stea portretul lui Ștefan cel Mare, ca cea mai importantă figură istorică pentru poporul nostru. Noi avem istoria noastră și personalitățile noastre, nu cele românești. Șalaru nu va sta mult în fotoliul de ministru, înconjurat de „personalități ale istoriei și culturii românești”. Pentru toate ilegalitățile sale, locul lui e la pușcărie. Iar acolo, pe peretele celulei, el va avea o singură fotografie a unui personaj român – Vlad Țepeș, cu țeapa în mână. Aceea va fi o imagine potrivită într-un loc potrivit pentru domnul încă ministru Șalaru. Să aibă la ce medita”, scrie Dodon pe Facebook.

Președintele ales al Republicii Moldova îl numește pe Șalaru „vuvuzelă a unionismului”, care „nu are mult de făcut zgomot”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.