Profeţia unui sârb face înconjurul lumii

Un țăran analfabet, Mitar Tarabic, care a trăit în Balcani în secolul al 19-lea, ar fi prezis evenimente istorice majore, cum ar fi primul război mondial și ascensiunea naziștilor. Ţăranul a împărtășit viziunile sale misterioase cu un preot care le-a scris într-un caiet special.

Tarabic a trăit în satul sârb Kremna, în perioada 1822-1899, şi se spune că ar fi făcut mai multe profeții care descriu evenimentele majore ale secolului XX, relatează Sputnik International.

Printre evenimente istorice majore, ţăranul a prezis victoria unui „rege roșu”, Iosif Stalin, împotriva lui Adolf Hitler. De asemenea, Tarabic a prezis sosirea unui „om nobil, blajin şi cu cu părul roșu”. Unii presupun că ar fi vorba despre Donald Trump.

„Lumea va fi condusă de un bărbat cu părul roșu, nobil și blajin. Vor fi fericiți toţi care vor trăi în această perioadă, pentru că omul cu părul roșu va aduce fericire tuturor oamenilor. El va trăi o viață lungă, dată de Dumnezeu. Nu vor mai fi războaie în timpul domniei sale, dar apoi, după o perioadă de timp, oamenii vor reîncepe epoca marelui rău și a urii din cauza propriei lor nebunii”, a spus ţăranul. Profeţia lui Tarabic a fost pomenită de mai multe ori în mass-media după victoria recentă a candidatul republican Donald Trump, obținută în umra alegerilor prezidențiale din SUA. Rămâne de văzut dacă noul președinte al Statelor Unite va fi la fel de” nobil și blajin” cum a prezis ţăranul sârb. Dar, în cazul în care Tarabic a vorbit într-adevăr despre Donald Trump, atunci SUA în nu va mai purta războaie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.