Unul din liderii Platformei DA, Alex Cozer, o acuză pe Maia Sandu de iresponsabilitate

”Îmi pare rău s-o spun, dar e lipsă de responsabilitate ca la mai bine de 12 ore de la rezultatele alegerilor să nu vii cu nicio reacție”, scrie pe Facebook cu referință la Maia Sandu unul din liderii Platformei DA, Alexandru Cozer.

”Un candidat la funcția de președinte, chiar dacă pierde, trebuie să se comporte mult mai matur și să-și expună viziunea, indiferent de care este ea. O reacție seacă pe Facebook nu este de ajuns. Hai să ne amintim de exemplul recent din SUA, sau de cel din 2014, din România, când cei care au pierdut, au reacționat când situația devenea clară”, mai notează Cozer.

Anterior, un alt lider al Platformei DA, Liviu Vovc, i-a reproșat Maiei Sandu că a avut o organizare foarte proastă a echipei sale în teritoriu, formată din “intelectuali” care s-au considerat cu un cap mai sus decât toți, care nu au vrut să meargă prin sate și nici nu credeau că Maia Sandu va câștiga. Presa scrie că Andrei Năstase încearcă să înăbușe aceste revolte din interiorul formațiunii sale.  Potrivit unor surse din Platforma DA, Vovc nu este singurul nemulțumit că oamenii și platforma au mers prin glod, prin sate, și au făcut mai mult pentru Maia Sandu decât propria sa echipă.

13 Comments

 1. Daca nu gresesc, in doar citeva ore, deja doi dintre liderii PDA s-au maifestat negativ impotriva Maiei Sandu. Acum este clar de ce Nastase a cedat… A decis ca Maia sa fie cadavru politic, iar Nastase sa isi faca campanie pentru 2018.

 2. Se vede ca lui Nastase ia convenit sa castige Dodon, ei doar au inceput inca de la bun inceput cu proteste facute impreuna, cu un scop comun. Acum Nastase se va certa cu Maia si va colabora din nou cu Dodon.

 3. Sustinatorii ei nici nu stiau ce sa faca, este clar ca trebuia de aseara sa vina cu o reactie, dar cred ca era distrusa de rezultat. Astepta sa castige cu fast, dar s-a intamplat invers.

 4. Si Vovc printr-o postare pe Facebook si-a exprimat nemultumirea fata de Maia Sandu, iata asa se sustine ei unul pe altul. Populism si atat, sunt sigur ca tot asa au si votat precum o si ataca.

 5. Platforma o sa faca din Maia oaie ispasitoare, iar apoi o sa se alipeasca cu Dodon. Daca n-ati uitat, Nastase, Usatii, Dodon, erau pe la proteste impreuna.

 6. Incercati sa fiti mai vigilent cand faceti declaratii, stimate Cozer. Nu erati pe prim plan nici atunci cand strigati in gura mare de pe PMAN. Stati cumincior acasa sau plecati la munca in Italia, unde puteti face bani si procura castele si masini de lux. Calm, stimare Cozer.

 7. Deja au inceput să-și muște cozile unul altuia. Bai boilor de unire vorbiți când între voi nu va puteți uni . Tot va rupeți dinții unul in curul altuia!

 8. Cozer prin sitele său independent.md o ataca pe Maia Sandu înainte ca acesta să fie candidatul unic, se vede că Țopii și Năstașii au schimbat planul și trec mai tare la atac.

  • Tipic moldoveneste, incepe mizeria si murdaria. Trebuie .ca sa bei mult lapte . Inca un Dodon care dezbina societatea.calmeaza-te baiete, uita-te cata lume o sustine.

 9. Păcat ca te afli pe scena politica dar de cind ai apărut imi pare rau de cei care te asculta de astea ca tine fac bieții oameni sa se vândă pe o 100 lei …DISPARIi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.