Ce crede Renato Usatîi despre ”investigațiile” RISE

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi este s-a supărat foc pe jurnalistul portalului de investigații RISE România, Mihai Munteanu. Acesta a publicat o înregistrare a discuției sale cu jurnalistul care demonstrează că materialele de investigație sunt regizate în prealabil, iar Munteanu se înțelege în privința detaliilor pe care le va publica sau nu, scrie stirimd.net.

Reacția lui Usatîi vine după ce pe pagina de facebook a RISE a fost publicat anunțul unui nou film de investigație în care se spune că Usatîi ar avea legături cu Vlad Plahotniuc. În acest context, liderul „Partidului Nostru” a publicat pe facebook discuția cu Munteanu, în care acesta îl asigură că doar îl va menționa pe Usatîi ca sursă.

În emisia live pe pagina sa de facebook, Usatîi a declarat că acesta nu este prima dată în care reporterul RISE recurge la asemenea practici. Acesta aduce aminte de anul 2014, când RISE a publicat documentarul „Asasin în lege”, al cărui protagonist este Usatîi care este prezentat drept un hoț în lege și criminal. Potrivit lui Usatîi, în 2014 Munteanu la fel îl asigura că face un film despre bancherul Gherman Gorbunțov.

2 Comments

  1. Era evident ca Rise lupta impotriva unui numar restrans de persoane, aceasta sa observat si in momentul cand, dupa un numar mai mare de critici in adresa celor de la Rise ei abia au inceput sa investigheze fenomenul Nastase si chiar si in acea investigatie nu sa spus chiar totul despre el.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.