Mărturii șocante despre Chirtoacă

În presa moldovenească a apărut o înregistrare video, făcută cel mai probabil cu o cameră ascunsă, în care viceprimarul capitalei Vlad Coteț face mai multe confesiuni.

Acesta a sugerat, între altele, că Grozavu și Chirtoacă „fac niște atkaturi (comisioane ilegale) nebune (sume foarte mari)” și că de ambii „se ocupă”. Anterior Dorin Chirtoacă declara că nu reușește să-și pună la cale viața personală și nu reușește să-şi întemeeze o familia deoarece este „căsătorit” cu Primăria Municipiului Chișinău. Dacă se va confirma faptul că este implicat în acte de corupție, Chirtoacă va trebui să „divorțeze” și de primărie, transmite momentul.info cu referință la sputnik.md.

Referindu-se la cazul său Vlad Coteț a declarat că i-a fost făcută o „padleankă” (ticăloşie).

La 27 mai curent, Centrul Național Anticorupție (CNA) din Republica Moldova a făcut publică o înregistrare video din cabinetul viceprimarului municipiului Chișinău, Vlad Coteț. Cu două zile mai devreme, adică la 25 mai, Coteț a fost reținut în legătură cu încălcarea procedurii de dare în exploatare a unor imobile. Materialul video surprinde o discuție a lui Coteț cu doi vizitatori, care roagă demnitarul să-i ajute în privința unor acte.

Vlad Coteț a fost arestat prin decizie judecătorească. Ulterior starea de sănătate a acestuia s-a înrăutățit și măsura preventive a fost schimbată în arest la domiciliu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.