Mai minciunoasă ca Maia Sandu doar Natalia Morari poate fi

Comportamentul nici pe departe echidistant al Nataliei Morari la o emisiune de dezbateri desfășurată marți seara l-a scos din fire pe socialistul Ion Ceban, care a numit-o mincinoasă, la fel cum este Maia Sandu.

De fapt, Ceban a fost invitat la emisiune în care a avut practic patru oponenți – Igor Boțan, Oazu Nantoi, Igor Grosu de la PAS și chiar Natalia Morari care pe parcursul întregii dezbateri nu i-a permis să-și finalizeze gândurile și să-și exprime opiniile.

Discuțiile s-au încins după ce Morari a acuzat că PSRM a lansat informațiile despre intenția Maiei Sandu de a aduce refugiați sirieni pe teritoriul Republicii Moldova doar pentru a obține sprijine UE la alegerile prezidențiale,transmite momentul.info cu referință la politics.md.

Ceban a negat implicarea PSRM, dar Morari a insistat. ”Sunteți o minciunoasă ca și candidata pe care o susțineți”, i-a replicat Ion Ceban, solicitându-i să prezinte dovezi, lucru pe care jurnalista Morari nu l-a făcut.

Discuțiile au continuat însă pe acest subiect . ”Afirm cu toată certitudinea că acest video nu a fost făcut de actualitati.md (un portal apropiat PSRM)”, a accentuat Ion Ceban și a acuzat-o pe Morari că a apus lucruri care nu corespunde realității.

Morari l-a protejat în mod vădit pe Igor Grosu, atunci când Ceban l-a acuzat de calomnie și chiar l-a scos din emisiunea în direct atunci când a devenit clar că nu are răspunsuri și dovezi la întrebările lui Ion Ceban. În replică, socialistul a îndemnat-o pe Morari să nu-i mai țină ”pampersul” lui Grosu.

5 Comments

  1. „…la emisiune în care a avut practic patru oponenți – Igor Boțan, Oazu Nantoi, Igor Grosu de la PAS și chiar Natalia Morari…” – FALS (adică MINCIUNĂ). Igor Grosu nu s-a aflat în studio, în schimb a fost Corneliu Ciurea…

  2. „…și chiar Natalia Morari care pe parcursul întregii dezbateri nu i-a permis să-și finalizeze gândurile și să-și exprime opiniile.” – FALS (am privit emisiunea). De fapt a vorbit (A URLAT) pe parcursul întregii emisiuni DOAR Ceban, periclitând bunul mers al emisiunii…

  3. „…a îndemnat-o pe Morari să nu-i mai țină ”pampersul” lui Grosu” – PAMPERSUL este nivelul gândirii ciobanului Ion…

  4. Totuși Ceban a ținut piept cu demnitate și a rupt-o defapt! Dar Maia totuși cred că își arată încet fața adevărată și toți o văd în calitate de balabol!

  5. La o dezbatere moderatorul emisiunii trebuie sa fie o persoana fara o toleranta politica, dar Morari prin comportamentul ei strica total viziunea buna fata de jurnalizm.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.