Un contraversat finanțator al Platformei DA a luat-o razna și acuză FMI că finanțează terorismul

După ce Consiliul de Directori ai Fondului Monetar Internaţional (FMI) a aprobat în unanimitate programul de asistență pentru Republica Moldova, fugarul Viorel Țopa cunoscut și ca finanțator al Platformei DA, sare la gâtul prestigioasei instituții financiare internaționale.

Țopa zice că FMI a făcut o „diversiune” și poate fi încadrată în definiția „organizațiilor care finanțează terorismul”.

„Este un dezastru unde a ajuns reputația acestei instituții, de aceea nu e de mirare că țările se grăbesc să scape de ea. După cum se manifestă în Moldova, ea se încadrează în definiția „ORGANIZAȚIILOR CARE FINANȚEAZĂ TERORISMUL”, a scris Viorel Țopa.

Reamintim că, anterior, liderul Partidului DA, Andrei Năstase, finul mafiotului fugar Victor Țopa, a făcut tot posibilul prin intermediul lobby-știlor din SUA, să blocheze împrumutul FMI pentru R. Moldova, astfel încât țara noastră să se confrunte cu o profundă criză economică.

Precizăm că, ieri, la ședința Consiliului de Directori al FMI a fost aprobat unanim Programul cu R. Moldova pentru o perioadă de trei ani. Programul prevede accesul la o finanțare de peste 170 mil. USD.

2 Comments

  1. Dintîi Maia zice să nu dea RM bani, acum Țopa acuză FMI că finanțează terorismul… Se pare că nu avem șanse să avem un Președinte pro-european totuși!

  2. Iaca asta ii culmea! Fugarul Tzopa, care finanteaza protestele din Moldova menite sa provoace instabilitate, acuza FMI ca finanteaza terorismul?!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.