Maia Sandu și Andrei Năstase cât pe ce să ia bătaie

S-a întâmplat în centrul orașului Bălți, unde Maia Sandu și Andrei Năstase au devenit ținta huiduielilor și bruscărilor din partea unor oameni înfuriați.

Potrivit politics.md, martorii au spus că Maia Sandu a scăpat de furia mulțimii ajutată de Andrei Năstase care, la fel, a fost bruscat și împins. Incidentul a avut loc deși primarului orașului Bălți, Renato Usatâi, și-a exprimat public susținerea pentru Maia Sandu în scandalul cu donația de circa 300 mii de lei pentru PAS, făcută de persoane din anturajul afaceristului Ilan Shor, transmite puterea.info.

„Acum câteva clipe Maia Sandu a fost alungată de la piața din Bălți. Dacă nu ar fi Năstase, oamenii ar fi dat-o jos și ar fi călcat-o în picioare. Acum să vorbim de ratingul Maiei Sandu…”, a scris autorul unei secvențe video postate pe o rețea de socializare.

De notat că, azi, primarul orașului Bălți, Renato Usatâi a apărat-o pe Maia Sandu în legătură cu subiectul transferului de către o persoană din anturajul lui Shor a 300 mii lei pe contul PAS. Usatâi a menționat că Maia Sandu este victima unor jocuri murdare inițiate Șor cu scopul de a fi exclusă din cursa prezidențială, mai scrie puterea.info.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.