Ilan Shor confirmă că a transferat bani pentru campania prezidențială a Maiei Sandu la rugămintea activiștilor din partidul acesteia

Primarul de Orhai, Ilan Shor a confirmat azi că a transferat bani pentru campania prezidențială a Maiei Sandu la rugămintea unor activiști din partidul aceasteia (PAS).

”Eu întotdeauna am ajutat PLDM-ul. Ne-au rugat oameni de la Maia Sandu să-i ajutăm, noi i-am ajutat. Dar banii sunt curați, nu înțeleg de ce așa toți s-au agitat. Ei au rugat… noi le-am mers în întâmpinare. Straniu se comportă acum”, a declarant presei Ilan Shor.

Amintim că bloggerul Eugen Luchianiuc a scris anterior despre acest transfer pentru partidul Maiei Sandu și a publicat probe pe blogul său. Astfel, Luchianiuc a demonstrat că PAS a primit o sumă de bani drept donație, prin transfer bancar, de la o companie ce aparține primarului de Orhei, Ilan Shor

”Pentru mine, mitul Maiei Sandu și al sfinților din echipa #pas era în ceață dar astăzi a dispărut definitiv la vizualizarea respectivei probe”, a scris Luchianiuc pe blog, precizând că ”totuși trebuie să arătăm la toți ce președinte vom avea, să știe oamenii cu cine vor vota duminică, pentru că eu m-am saturat de cei care se arată drept sfinți în politica moldovenească dar în realitate sunt demagogi și minciunoși”.

La rândul ei, Maia Sandu a declarant următoarele: „Este o nouă încercare disperată de discreditare, la fel de murdară ca celelalte mișcări pe care le-au făcut în această campanie. Astăzi, pe contul PAS, a fost virată o sumă de bani de proveniență neclară de la o persoană despre care presa de investigație a scris că are probleme de integritate. Ciudat este că unii bloggeri au aflat despre donație înaintea noastră. Imediat după constatarea provenienței banilor, am inițiat procedura de returnare a sumei primite. Nu avem nevoie de bani murdari. Vom cere cercetarea cazului de poliție și organele de resort. Acțiunea disperată a făptașilor denotă frică și ne arată clar că ei nu au nicio limită de moralitate, corectitudine și legalitate.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.