Anatol Șalaru părăsește Partidul Liberal?

Pe rețelele de socializare au început să apară tot mai multe informații despre faptul că foarte curând ministrul Apărării, Anatol Șalaru, va pleca din Partidul Liberal.

Mai recent, Vasile Raileanu a scris pe pagina sa de Facebook că Șalaru va părăsi partidul lui Ghimpu în cel mult o lună.

Alte surse spun că după ce a obținut cetățenia Republicii Moldova, ex-președintele român Traian Băsescu ar pregăti lansarea unui proiect politic în țara noastră și în acest scop va recruta toate cadrele necompromise din cadrul PL, scrie sputnik.md.

Este evident faptul că lui Mihai Ghimpu nu îi este rezervat nici un loc în fruntea noii mișcări unioniste, iar asta îl supără mult pe politician. Pe de altă parte, Anatol Șalaru este în relații bune cu Băsescu. Astfel, ministrul moldovean ar fi unul dintre posibilii fruntași ai viitoarei formațiuni politice. Mai mult, Șalaru, potrivit unor surse, ar fi trebuit să fie candidatul PL la aceste alegeri prezidențiale, însă Ghimpu s-a opus cu vehemență și a decis că el va fi candidatul.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.