Martorii lui Usatîi îndurerați: Renato nu se mai întoarce de bună voie în Moldova

Judecătoria Centru a municipiului Chișinău a emis azi, 24 octombrie 2016,  mandat de arest în privința învinuitului Renato Usatîi, pe un termen de 30 de zile, anunță Inspectoratul General de Poliție. Usatîi este învinuit de săvîrșirea infracțiunilor prevăzute de art.46, art.42 al.3, art.190 al.5 și art.42 al.3, art.27, art.145 al.2 lit. i și p, Cod Penal al Republicii Moldova.

În baza demersului Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale adresat Inspectoratului General al Poliției, pe numele lui Renato Usatîi a fost pornit un dosar operativ de căutare precum și de organizare a efectuării unor investigații în vederea căutării învinuitului, se aratî într-un comunicat IGP.

De asemeni, IGP anunță că Renato Usatîi este dat în căutare internațională și că restul preventiv urmează a fi executat în Penitenciarul nr.13 din Chișinău.

3 Comments

  1. La ce sa se intoarca? Singur a recunoscut ca a trimis 600 mii de euro killerului Proca pentru asasinatul lui Gorbuntov, oare nu este indeajuns sa il inchida?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.