Dorin Chirtoacă despre şobolanii din Chişinău

Primarul Chişinăului, liberalul Dorin Chirtoacă, a revenit, luni, la Primărie după o pauză de câteva săptămâni. Edilul nu a mai apărut la şedinţele direcţiilor Primăriei Chişinău după ce a anunţat că divorţează de soţia sa, jurnalista Anişoara Loghin.

De la finele lui septembrie şi până astăzi, Chirtoacă a fost prezent doar la ziua oraşului, 14 octombrie, când a „dat cep” sărbătorii Hramului Chişinăului. De asemenea, primarul a mai fost văzut la Bucureşti în compania unei blonde, iar la finele săptămânii trecute Chirtoacă a fost la Strasbourg, unde a fost ales în funcţia de vicepreşedinte al Camerei Regiunilor din Congresul Autorităţilor Locale şi Regionale al Consiliului Europei, transmite momentul.info cu referință la sputnik.md.

Revenit la şedinţele Primăriei, luni, 24 octombrie, Dorin Chirtoacă a declarat că era să-l „râdă toţi câinii, şoarecii şi şobolanii din oraş”. Afirmaţia a fost făcută într-un context de nemulţumire faţă de activitatea Direcţiei transporturi, care săptămâna trecută a instalat un semafor nu înainte de intersecţie, ci după. Acest lucru s-a întâmplat chiar la intersecţia din faţa sediului Primăriei Chişinău, unde era amenajată o trecere de pietoni fără semafor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.