Răsturnare de situație! Năstase NU se retrage din campania electorală

Zvonurile privind minciunile lui Năstase că s-a retras din cursa electorală în favoarea Maiei Sandu se confirmă. Pe lângă faptul că nu a depus încă o solicitare la CEC, privind retragerea din cursă, Năstase mai și participă la dezbateri electorale. Ironia sorții este că în unele dintre ele, acesta este nevoit să o aibă drept oponent pe Maia Sandu, pentru care și-a exprimat susținerea și în favoarea căreia „s-ar fi retras”, transmite momentul.info cu referință la democracy.md.

Astfel, dezbaterile electorale organizate astăzi de către agenția de presă IPN, printre oponenții prezenți se numărau și candidații Dumitru Ciubașenco, Maia Sandu, dar și Andrei Năstase. Acesta mai urmează să participe astăzi la o rundă de dezbateri, organizate de postul public de televiziune Moldova 1, unde se va confrunta cu Mihai Ghimpu și Valeriu Ghilețchi.

Reamintim că zilele trecute presa a scris despre faptul că Năstase ar fi schimbat macazul în privința înțelegerii cu PLDM șI PAS referitor la candidatul comun din partea opoziției. Fiind invitat în platoul emisiunii „Alb și Negru” al portalului UNIMEDIA, acesta a declarat că nu exclude versiunea că Maia Sandu ar putea fi scoasă cu vreun pretext din campania electorală, iată de ce acesta nu se grăbește încă să depună actele de retragere la CEC.

„Mai e timp. Mâine poimâine o poate scoate pe doamna Sandu din cursă. Vom aștepta”, a declarat Nătase, menționând că, de fapt, acesta rămâne a fi candidat la funcția de Președinte.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.