Declarație halucinantă despre Andrei Năstase

”Cocktailul de stupiditate şi ridicol pe care îl produce zilnic PPDA în final frizează absurdul. Este caraghios A. Năstase care împarte azi pielea ursului din pădure (el preşedinte, Maia Sandu premier), dar comice sunt şi instituţiile de presă care cataloghează această propunere lamentabilă ca fiind un ultimatum. E o comparaţie de-a dreptul deocheată”, scrie comentatorul Petru Bogatu pe Facebook.

”Vă daţi seama? Un jalnic scheunat este prezentat drept ultimatum! E ca şi cum Rusia ar cere Chinei să se predea, iar în cazul în care Beijingul „nu consimte asupra acestei formule”, Moscova s-ar recunoaşte învinsă şi ar accepta supremaţia chinezilor”, notează Bogatu.

”Anume acest gest anecdotic face PPDA: îi cere Maiei Sandu să se dea la o parte în favoarea candidatului său, propunându-i totodată un târg halucinant. Simţind însă că aceasta nu-i dusă cu sorcova să cumpere fâsul lui Andrei Năstase, se angajează, „în situația în care partenerul de dialog nu consimte”, să sprijine „candidatul desemnat de PAS”. Mai penibil de atât nu se poate”, mai scrie Petru Bogatu.

2 Comments

  1. Năstase și comportamentul lui inadecvat! nu ați vpăzut cum a a gresat vecinul ăn plină stradă: Nu ați văzut ce comportament are el față de mama lui ? Merită el să fie președinte ? Cum credeți că se va comporta cu noi ?

  2. Nastase a crezut ca toata lumea e cu urechea rece si ii va inghiti minciunile. Insa nu poate un politician doar bazindu-se pe minciuni si denigrarea oponentilor sa ajunga departe. Pe linga asta trebuie sa mai faci si ceva bun.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.