Fotografi din Italia, Franța, România și Republica Moldova ne invită la Gara Feroviară din Chișinău

Expoziția fotografică „Descoperă Moldova”, care surprinde comorile turistice ale țării noastre, poate fi admirată acum de publicul larg. Până la data de 3 noiembrie vernisajul fotografic va fi amplasat în incinta Gării Feroviare din Chișinău (str. Piața Gării 1) și poate fi vizitată de toți doritorii în intervalul orar 09:00-20:00.

Expoziția cuprinde 40 de imagini surprinse de 11 fotografi din Italia, Franța, România și Republica Moldova, care au participat la un foto-tur al Moldovei, pentru a imortaliza autenticitatea turistică a țării. În rezultat ei au realizat zeci de fotografii originale, care au completat portofoliul de imagini turistice ale Moldovei, transmite momentul.info cu referință la Radio Chișinău.

Totodată, cele 40 de imagini au fost tipărite pe cărți poștale, într-un tiraj de 2.500 de exemplare, care sunt distribuite gratuit la Aeroportul Internațional Chișinău. Standurile cu imagini au fost amplasate în apropierea zonei „Plecări” a aeroportului. Doritorii de a expedia vederi prietenilor și rudelor din țările UE și CSI, pot plasa fotografiile deja semnate în cutiile poștale aflate lângă suporturile cu fotografii.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.