Dedicație fanilor lui Andrei Năstase, fiul mamei cu batista pe țambal

Credit foto: Constantin Grigoriță

Fanilor lui A. Năstase nu le-ar strica un dram de discernământ. Şi o deşteptare din somnul raţiunii.

Comentariul subsemnatului pe marginea negocierilor secrete ale idolului lor cu românofobul obscurantist Valeri Klimenko ei îl tratează că pe un serviciu făcut lui Plahatniuc. Aceştia sunt atât de orbiţi de ataşamentul lor pentru fiul mamei cu batista pe ţâmbal încât, deşi se împiedică în fapte strigătoare la cer şi argumente solide, refuză să le vadă.

Problema lor e că întâlnirea de taină este reală, iar Klimenko a confirmat-o.Surprins în flagrant, fondatorul mişcării revanşarde Ravnopravie nu a negat că a devenit complicele de „nevoie” al liderului Platformei DA.

Mai mult. El a recunoscut că este vorba nu de un simplu taifas într-un restaurant de lux, ci de negocieri discrete. „Suntem nevoiţi să negociem”, a zis Klimenko.

Iar pentru a justifica această întrevedere aparent contra naturii, nu a găsit nimic mai bun decât să compare discuţiile lor cu negocierile dintre SUA şi Iran. Vă daţi seama ce-i în capul acestui Klimenko? Rămâne doar de precizat, ca să folosim terminologia ayatollahului Ali Khamenei, liderul spiritual al Iranului, cine dintre cei doi este marele satan şi cine este micul satan.

Dacă însă lăsăm gluma la o parte, Klimenko a făcut despre Andrei Năstase o dezvăluire simptomatică. El a dat de înţeles că îl respectă pe preşedintele PPDA pentru antiunionismul lui. Fondatorul Mişcării Ravnopravie a spus că se întâlneşte doar cu oamenii care nu „susţin ideea lichidării Republicii Moldova”, aşa numind nostalgicii filoruşi adepţii unirii cu România.

De unde şi concluzia că, de dragul frontului comun cu Ravnopravie, preluată între timp de penalul Ilan Şor, liderul Platformei DA l-a asigurat pe Klimenko că nu este unionist. Ceea ce de fapt nu-i o noutate.

Andrei Năstase, precum se ştie, este un antiunionist declarat. Lumea nu a uitat cum i-a alungat pe unionişti din piaţa centrală a Chişinăului şi asta numai ca să ajungă în braţele lui Dodon şi Renato Usatîi.

/Petru Bogatu/

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.