Dodon și Plahotniuc

Preşedintele PSRM, Igor Dodon, respinge acuzaţiile aduse de unii concurenţi angajaţi în cursa pentru preşedinţie, că ar fi omul vicepreşedintelui PDM, Vladimir Plahotnicuc. Declaraţiile au fost făcute în cadrul emisiunii „În PROfunzime”, de la postul de televiziune „PRO TV Chişinău”, transmite IPN.

Pretendentul la şefia statului susţine că nu se află în relaţii de prietenie cu Plahotniuc şi nici nu au avut afaceri comune. „L-am cunoscut pe Plahotniuc prin 2008, probabil că la un for economic. Nu a venit nicio dată la mine în audienţă şi nici nu am aşteptat cu el în anticamera cuiva”.

Întrebat cum şi-a procurat casa luxoasă în care locuieşte cu familia, fruntaşul socialist a spus că se confruntă cu greutăţi şi este nevoit să accepte ajutorul părinţilor. „ Am luat credit de la Victoriabank, cu 8% anual, şi am vândut apartamentul. Mai am de întors încă un milion de lei. Acum trăim din banii soţiei, mai avem şi părinţi, care ne ajută”.

Igor Dodon a dat asigurări că fondurile PSRM sunt colectate legal, iar cheltuielile sunt transparente. “Toţi banii sunt declaraţi oficial. Avem cheltuieli de 27 milioane de lei, informaţia este publicată pe pagina CEC. Avem bani din donaţii, totul este conform legii. Eu donez personal în fiecare lună de la cinci sute până la o mie de lei”, a declarat socialistul.

2 Comments

  1. Cel cu care a colaborat Dodon azi prin presa sa il ataca, si asta stim bine ca e Filat. Dodon stia bine ca hotia lui Filat va strica totul din parcursul European si el va iesi repde cu steaua sa sovietica, iata ce astepta Dodon ajutindul pe Filat sa captureze viitorul european al tarii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.