Steven Seagal, obligat de președintele Belarusului să mănânce un … morcov

Președintele Belarusului, Aleksandr Lukașenko, l-a obligat pe actorul american Steven Seagal să mănânce un morcov din grădina locuinței sale în timpul unei întâlniri ce a avut loc între cei doi, spre amuzamentul utilizatorilor de internet din Belarus. În timpul vizitei vedetei Hollywood la casa șefului de stat, acesta din urmă a smuls din pământ un morcov mare, l-a curățat de pământ și i l-a dat actorului, îndemnându-l pe un ton autoritar să îl mănânce pentru că face bine sănătății.

Pentru întâlnirea cu americanul, Aleksandr Lukașenko a ales o ținută lejeră — acesta apare în imaginile publicate de președinția Belarusului îmbrăcat în tricou, bluză de trening și o șapcă, în timp ce Steven Seagal poartă o cămașă în stil asiatic, transmite AFP.

Actorul, celebru pentru numeroasele sale filme de acțiune, a mușcat cu politețe din morcov și apoi l-a mâncat. Imaginile care înfățișează aceste scene au stârnit numeroase reacții ironice pe internet, în Belarus. ”Astăzi, orice Twitter este împărțit în trei părți: Lukașenko, Seagal și un morcov”, scrie site-ul de știri Daily Minsk.

Fostului director de sovhoz în vremea comunismului, Alexandr Lukașenko, în vârstă de 61 de ani, îi place să le împărtășească oaspeților săi pasiunea pentru agricultură — în 2015 el a făcut același lucru cu actorul francez Gérard Depardieu, căruia i-a arătat cum se cosește. La fel ca Depardieu, care a declarat că președintele Belarusului este un ”om simpatic”, Steven Seagal nu și-a ascuns simpatia față de conducătorul supranumit ”ultimul dictator din Europa”.

Vedeta de la Hollywood a plecat de pe domeniul prezidențial cu un coș plin cu legume, pepeni și slănină.

Actorul american s-a aflat într-o vizită în Belarus pentru o întâlnire cu reprezentanții companiei Wargaming, fondată în Minsk, cunoscută la nivel mondial pentru jocul ”World of tanks”.

Steven Seagal l-a vizitat în trecut și președintele rus Vladimir Putin, despre care a spus că este ”unul dintre cei mai mari conducători ai lumii în viață”. De asemenea, vedeta a susținut un concert în Crimeea, la puțin timp după anexarea de către Rusia a acestei peninsule ucrainene, mai arată sursa citată.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.